Opleiding, workshop en loopbaanbegeleiding

Opleiding, workshop en loopbaanbegeleiding

Pak je kans, ontwikkel jouw potentie en gun jezelf een voorsprong. Ervaar hoe het anders kan met tools die bij jou passen. Meer in verbinding met  jezelf en anderen.  Esther is gespecialiseerd in maatwerk. Bel voor een afspraak.

Transities |Jouw Positie Samen met Harry te Riele geef ik de driedaagse masterclass ‘Transitie |Jouw Positie’ Wij ontmoeten mensen die hun rol zoeken in de actuele transities. De masterclass leert jou het grote en kleine verhaal achter de transitie in jouw veld of branche. Je krijgt inzicht in waar jij de grootste bijdrage kan leveren en je krijgt praktische handvatten die passen bij jouw situatie en karakter. Je vergroot de kans op slagen, hebt overzicht, kunt je positioneren in het veranderproces. Zo ben je een bron van aanstekelijke energie voor je omgeving.

De eerstvolgende leergang is op 28 & 29 maart en 18 april 2017. Meer informatie? Zie ook www.transitiefocus.com 

In Essentie In Essentie is een retraite van ruim twee dagen die ik samen met Nicoline Smoor begeleid. We landen als groep in de avond en kijken wat er bij ieder speelt. Daardoor starten we de volgende ochtend uitgerust aan de twee dagen. Jij hebt hierin alle ruimte en vrijheid om te werken aan thema’s die bij jou naar boven komen en aandacht vragen. Jij ontwerpt zelf (evt. met ondersteuning) deze ‘creatieve adempauze’, laat los wat klaar is en maakt ruimte voor het nieuwe dat zich aandient. Een ‘make-over’ die nog maanden uitstraalt onder begeleiding van ervaren professionals.  (data op aanvraag)

Facetanalyse Met de uitslag van deze gerenommeerde test en een diepgaand ontwikkelgesprek heb je kerntalenten en ontwikkelmogelijkheden op een rijtje en een actieplan op zak. Verkort je reistijd in ontwikkeling. Op aanvraag i.s.m. Vilaverde Consultancy. Meer informatie?