Ontwikkel jouw potentie.
Ervaar hoe het anders kan met tools die bij jou passen.
Meer in verbinding met jezelf en anderen.
Het is maatwerk. 

Transities | Jouw Positie Samen met Harry te Riele geef ik de driedaagse masterclass ‘Transitie | Jouw Positie’ Wij ontmoeten mensen die hun rol zoeken in hun werken aan maatschappelijke opgave. Vaak gaat het om ingrijpende transities in het systeem; denk aan het buitengebied & landbouw, energie, besluitvorming, zorg. De masterclass leert jou het grote en kleine verhaal achter de transitie in jouw veld of branche. Je krijgt inzicht in waar jij de grootste bijdrage kan leveren en je krijgt praktische handvatten die passen bij jouw situatie en karakter. Je vergroot de kans op slagen, hebt overzicht, kunt je positioneren in het veranderproces. Zo ben je een bron van aanstekelijke energie voor je omgeving.
Meer informatie op www.transitiefocus.com

 

Personality at Work Met de uitslag van deze gerenommeerde test en een diepgaand ontwikkelgesprek heb je kerntalenten en ontwikkelmogelijkheden op een rijtje en een actieplan op zak. Verkort je reistijd in ontwikkeling. Op aanvraag i.s.m. Vilaverde Consultancy.
Meer informatie vind je hier bij wat & hoe assessments

 

Energetische massage is een massage waarin de energiebanen van het lichaam worden gezuiverd. Dit geeft een diepe ontspanning. Het is ook een manier om dat wat verwerkt is los te laten en weer in contact te komen met wie jij bent en wat je wilt.
Meer over energetische massage